1 κ.σ. baking powder
1 βανιλίνη σκόνη
2 αβγά
200 γρ βούτυρο λιωμένο
150 γρ. καστανή ζάχαρη
150 γρ φουντούκια χοντροκοπανισμένα
120 γρ σταγόνες σοκολάτας
Διαδικασία
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο στον αέρα.
Σε ένα μπολ αναμείξτε το αλεύρι, το baking και τη βανιλίνη.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε με το μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και έπειτα προσθέστε το λιωμένο βούτυρο.
Προσθέστε σιγά, σιγά το μείγμα με το αλεύρι και ανακατέψτε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης. Προσθέστε τα φουντούκια και τη σοκολάτα.
Απλώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και βάλτε απο μια κουταλιά μείγματος φροντίζοντας να αφήνετε κενό γιατί τα μπισκότα θα απλώσουν αρκετά.
Ψήστε για περίπου 15’- 20’
Μαριλού Μαντά
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο στον αέρα.
Σε ένα μπολ αναμείξτε το αλεύρι, το baking και τη βανιλίνη.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε με το μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και έπειτα προσθέστε το λιωμένο βούτυρο.
Προσθέστε σιγά, σιγά το μείγμα με το αλεύρι και ανακατέψτε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης. Προσθέστε τα φουντούκια και τη σοκολάτα.
Απλώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και βάλτε απο μια κουταλιά μείγματος φροντίζοντας να αφήνετε κενό γιατί τα μπισκότα θα απλώσουν αρκετά.
Ψήστε για περίπου 15’- 20’
Μαριλού Μαντά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου