Υλικά:
500γρ σπαγγέτι
1/2 γλ.τσαγ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. τσίλι αποξηραμένο
ή φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο
ανθός αλατιού
Διαδικασία:
1. Βράστε τα σπαγγέτι al
dente σε αλατισμένο νερό και σουρώστε τα.
2. Σε ένα μεγάλο
αντικολλητικό τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε το σκόρδο για 1' και μετά αφαιρέστε το.
3 Ρίξτε τα σπαγγέτι στο
τηγάνι, προσθέστε το τσίλι και αλάτι!
4. Σερβίρετε
πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό