Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Μπράουνις με φουντούκια




Υλικά

100 γρ. λευκή σοκολάτα
100 γρ. σοκολάτα 55%
100 γρ. σοκολάτα γάλακτος
150 γρ. βούτυρο
3 αυγά
150 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
70 γρ φουντούκια

Εκτέλεση

1. Κόβουμε σε κομμάτια τη λευκή σοκολάτα. Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη σοκολάτα γάλακτος με ένα μαχαίρι. Βάζουμε τις δύο ψιλοκομμένες σοκολάτες με το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας.

2. Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα 3 αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι για 3΄-4΄ , προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε ανακατεύοντας, τις λιωμένες σοκολάτες.

3. κοσκινίζουμε στο μείγμα το αλεύρι και με σπάτουλα σιλικόνης ανακατεύουμε απαλά το μείγμα και προσθέτουμε τα κομμάτια λευκής σοκολάτας και τα φουντούκια χοντροκομμένα.


4. Βουτυρώνουμε καλά μικρό τετράγωνο ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου